_RUA6189

Understell og ben

Vi leverer ulike varianter av understell til mange typer bord.

I samarbeid med vår leverandør av understell kan vi blant annet skreddersy hev/senk-understell til en rekke formål. Understellet kan bygges ut med skjermplater og skjermoppheng etter behov, eller med kabelrenner og annet utstyr. Vi har levert slike oppsett til en rekke AMK-sentraler, kommandosentraler og kontrollrom hos en rekke bedrifter. 

I tillegg leverer vi også spesialtilpassede bord til flyplasser, både for innsjekk og kontrolltårn. Vi skaffer understell for alle slags plater, og kan levere hev/senk-understell i batteridrevet utgave, samt med gasslift. Dette er nyttig for hev/senk-bord der hvor det ikke finnes tilgang på elektrisitet, som for eksempel i vitnebokser.

Søyleben

Det finnes ulike typer søyleben med flere muligheter for å ta inn kabler, for eksempel på toppen eller fra gulvet.

Vi skreddersyr møtebord etter kundenes behov, og kan levere mange ulike løsninger når det kommer til bordplate og plassering av bordben. Møtebord med søyleben i ulik utførelse kan skreddersys så de passer til rommet som disponeres. Alle møtebord kan leveres komplett med kundespesifiserte powerporter eller treluker med underliggende kabelrenner.

ESC_6184_copy

Her ser du et eksempel på søyleben. 

 

Vanlige ben, også kalt I-ben

Vi lagerfører ben fra Camar, av typen Zoom og Studio, i svart og grå - Ral 9007. Zoombenet kan også leveres med hjul.

T-fot

Mer informasjon om T-fot kommer.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående dette eller om du lurer på noe om understell og ben.

Her finner du bilder av ulike typer understell og ben

Oppdatert