BSC_0567_copy

Møterom

Lium leverer det meste av innredning til møterom, uansett behov. Vi skreddersyr blant annet bord, AV-vegger og talerstoler for møterom og andre saler.

MØTEBORD

Vi skreddersyr bord for alle typer møterom, enten det er små, enkle bord, eller mer komplekse møtebord med behov for luker til kabler og tilkobling for datamaskiner og andre elektriske gjenstander.

I vårt bildegalleri kan du finne inspirasjon og eksempler på møtebord vi har levert tidligere

AV-VEGGER

Våre kunders behov varierer og vi gjør vårt ytterste for å gjøre dem fornøyde. Vi leverer ulike typer AV-vegger, og kan for eksempel lage AV-vegger i ønskede materialer, med blant annet lerret og whiteboard-tavler. Vi tilapsser veggene for innfelling av utstyr som tavler, høyttalere, kamera og liknende.

Her finner du bilder av AV-vegger vi har produsert

TALERSTOLER

Lium leverer talerstoler i alle slags varianter, tilpasset kundenes ønsker. Dette er den produktgruppen hvor vi oftest repeterer produkter vi har produsert tidligere. Blant annet har vi laget talerstoler som er tilpasset rullestolbrukere, talerstoler med uttrekk av skammel for kortvokste, talerstoler med hev/senk-plate, samt talerstoler med mulighet for nedfelling av utstyr etter behov.

Talerstoler leveres både i fast utførelse, hev/senk-utførelse, med og uten hjul.  Vi kan også levere med leselys, dekorlys i form av diodebelysning som kan skifte farge, og med logo med eller uten lys. Vi kan levere komplett med tilkobling for el, data, tele og video, alt etter hva du som kunde har behov for.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller ønsker hjelp med møteromsinnredning

Oppdatert